torsdag, maj 15, 2008

Snart åker vi !




Har gått närmare 2 veckor utan fiske nu..känns att det är något som saknas. Men på lördag bär det av på en veckas havsfiske i Norge. Kursen kommer att ställas mot Saetervik, en liten by ca 20 mil norr om Trondheim som ligger idyliskt i de yttre kustbanden.

Har ägnat denna vecka åt att gå igenom spön, rullar och linor. Har även fyllt på lådorna med nya pilkar, jiggar och upphängare i olika storlekar och färger. Känns nu som att jag är rätt väl förberedd på material sidan i alla fall. Har även fått ett tidvattens schema samt en del andra bra tips om hur de stora ska tas av Jukka på YM´s. Ska väl medge att drömmen om en monster firre skenat iväg lite efter att ha följt Wildwater guidernas bravader.
Bilderna är på våra 2 hem den kommande veckan. Sett från höger på den översta bilden kommer först rensboden, sedan en restaurangdel där det även finns rum för uthyrning. Sedan kommer 6st 2 våningshus som var och ett inehåller 5 sovrum samt stort kök och vardagsrum (vår stuga ses längst till vänster).
Båten vi kommer att förfoga över är en 18 fots aluminum pulpet med en 40hk yamaha.

Nu hoppas jag "bara"att vi får en kanon vecka med fint väder och massor med stora fiskar... vill ju inte ställa förväntningarna för högt.
Kommer att uppdatera bloggen varje dag/kväll.

Önskar er alla ett riktigt skitfiske så länge//Tobbe